Ukaj

Ukaj
Ukaj 2018-07-20T15:27:50+00:00

Shërbimet Tona

what_we_do

Rreth Nesh


Kompania Ukaj G.b.R. ka filluar te funksionoj zyrtarisht qe nga Marsi 2018, nga muaji i Pranverës. Kur gjithçka ne ambientin e jashtëm te natyrës ndryshon pamjen qe duket edhe me bukur nga vet natyra ashtu edhe Ukaj G.b.R. bashkë me natyrën synon qe ta ndërtoj një jete me te pastër me te bukur për secilin ku jeton.

Ne si kompani ofrojmë shërbime te ndryshme, duke filluar nga rregullimi i kopshteve për shtëpi private, ambiente ne objekte kolektive, qendra biznesi etj.

Murosje te llojeve te ndryshme te gurëve natyral dhe artificial, montim te llojeve te ndryshme te pllakave natyrale dhe betoni.

Mbjellja dhe mirëmbajtja e luleve te sezoneve te ndryshme, barit, lisave dhe shume bimëve te tjera qe munde ta bëjnë kopshtin e juaj edhe me te bukur ne te gjitha stinët.

Po ashtu ofrojmë dhe shërbime te tjera siç janë riparimi i çative, lyerje me ngjyrë si dhe izolim te shtëpive, qe e bëjnë shtëpinë e juaj edhe me te sigurt dhe me te bukur.

Gjithashtu edhe shume shërbime te tjera ne kohëra te ndryshme te kësaj fushe profesionale për rregullimin, riparimin dhe mirëmbajtjen e ambienteve te juaja ku jetoni çdo dite.

Galeria

what_we_do